HAPPY MORNIN'

GODMORGON LÖRDAG! Hur härligt är det inte att vakna upp efter en skön sovmorgon och se att lönen har trillat in..? Min första riktiga lön!! Blev så glad och, framförallt, shoppingsugen hehe.. Men jag måste hålla i pengarna och spara inför sommarens äventyr.. Och på tal om det - senare idag kommer ett inlägg med mina bästa spartips!

Jag hade en sån fin kväll igår. Jag, mamma och pappa åt glass, kollade på TV och drömde oss bort till Västindien. En kompis kom hit runt nio och vi kollade på filmen "The Witch", som är en ny skräckfilm. Den hade fått 8/10 i betyg så vi hade skyhöga förväntningar. Dock kan jag inte rekomendera den.. Den var alldeles för seg och utdragen. Min kompis gick i alla fall hem vid ett-halv två och då somnade jag direkt.

Jag har varit vaken i en halvtimme nu och ska snart fixa frukost. Jag har inga planer för dagen vilket är otroligt skönt. Jag kommer att ta mig tid till att skriva inlägg, fixa med bloggen, läsa en bra bok och förhoppningsvis kommer jag att kunna träna lite! Vad ska ni göra idag? XO!

Gillar

Kommentarer