HAPPY SATURDAY

God morgon på er! Efter en natt fylld av konstiga mardrömmar vaknade jag (vid klockan åtta) upp till en klarblå himmel och strålade sol. Det passar perfekt till dagens många planer! Igår, när bloggen mer eller mindre stod still, så checkade jag av en redovisning och skrev klart en uppsats. Jag tränade ben och kondition på gymmet, powernapade, kollade på film med mamma och lagade taco-paj. Till efterrätt blev det chokladfondant och jag gick till sängs ganska tidigt. En mycket lyckad och mysig fredag!!
Om bara en liten stund ska jag kicka igång denna dagen med frukost. Sedan ska jag träna mage och duscha innan mormor och morfar kommer på besök. Vi ska fika, snacka skit och gå på markanden som hålls här där jag bor idag. I eftermiddag ska jag fixa mina naglar och sedan bär det av in mot stan! Vi är uppåt tjugo tjejer som ska träffas och ha förfest innan vi drar vidare mot en lokalfest inne i stan. Jag har inga höga förväntningar angående festen, men jag tror att vi kommer ha det riktigt kul innan. Så mysigt att bara vara ett stort tjejgäng där alla kommer överens och kan umgås tillsammans!

Så det är vad jag ska hitta på idag. Vad ska ni göra? Jag har skrivit några inlägg som kommer upp senare idag och jag bloggar mer under förmiddagen om jag fåt tid till det. Hoppas att ni alla mår underbart! XOXO.

Gillar

Kommentarer