HAUL FRÅN DAGEN

Förutom kläder så fick vi med oss böcker och massa gott från MMsports hem.

"Anne Franks Dagbok" tror jag alla vet vad det är för något. Hemsk bok som alla borde läsa.

"4 timmars arbetsvecka" är en bok som handlar om konsten att leva mer och jobba mindre. Den innehåller tydliga steg och metoder för att rensa ut allt onödigt i livet så att du kan fokusera på vad som är viktigt: att leva ditt drömliv.

"Rövardotter" är en verklighetsbaserad bok skriven av Jackie Ferm. Boken handlar om hennes uppväxt som präglades av övergrepp i en trasig familj och missförhållanden på foster-och behandlingshem. Denna boken kommer vara väldigt jobbig att läsa, men den verkar så himla intressant.

"Jag är ju så jälva easy going" verkar vara en fantastisk bok. Fastnade för den direkt och kan knappt vänta till jag får läsa den. "En vass, arg och helgalen bok på samma gång". Svart och skön humor ska boken innehålla och den handlar om en tonårstjej som heter Joanna.

BCAA aminosyror, med smak av fläder, som ska drickas innan träning. / Kasein med chokladsmak för att göra pudding att äta samtidigt som kvällsmaten. / Chips som innehåller mycket protein och lite fett. Ett nyttigare alternativ till chips! / Kalorifri sirap att ha på t.ex pannkakor.

Gillar

Kommentarer