Hektisk dag


Hej hörni! Nu har jag precis lämnat in en insändare och lyssnar på Den Fantastiska Resan för att fördriva tiden. Jag slutar om 10 minuter och bussen går hem vid halv tre. Slutar en timme tidigare än vanligt och det behövs verkligen efter dagens två prov. Båda proven gick hur bra som helst!! Skrev så mycket på historiaprovet så att jag fick kramp i handen, haha! Fick ihop 5 A4 papper och hoppas på att riktigt bra betyg..! Engelskaprovet var väldigt enkelt, hade verkligen oroat mig i onödan.. 

Jag är så himla taggad på att ÄTA när jag kommer hem! Är för en gångs skull hungrig, trots att det var potatisbullar till lunch idag, hehe. Eftersom att jag inte har några läxor blir det Gossip Girl för hela slanten, lite läsning & skrivning på min bok och ikväll blir det ett konditionspass. Tänker mig 90 minuters crosstrainer eller mer! Jag har sån grov träningsvärk sedan gårdagens pass, himla skönt faktiskt. 

Jag hoppas att ni alla mår bra & att även ni blir lite hungriga av dessa bilder, haha ;-) Vi hörs senare idag, har ett inlägg om tid som kommer att komma upp senare idag. Vi hörs! XOXOX! 

Gillar

Kommentarer