heldag på stan

Hey lovies! Hoppas att ni alla har haft en lika fantastisk dag som jag har! Jag och syrran tog bussen in till stan vid elva. Där sprang jag in i Adina och Hanna från min högstadieklass men han tyvärr bara att säga "hej", innan jag och syrran var tvungna att springa till tåget som tog oss till Jönköping.

Vi gick på stan och kollade i en massa affärer från klockan 12 till 16, och vi hade det såå himla roligt! Vi var och hälsade på pappa en sväng på jobbet och fikade på Espresso House istället för att äta på resturang. Vi avslutade shoppingen genom att köpa supergoda smoothies och möta upp pappa för att gå till gymgrossisten, där vi shoppde lite!

Det enda jag hittade som föll mig i smaken idag var en superfin och skön långärmad tröja från Gina och en (såå) SNYGG halsduk från samma butik! Bättre bilder kommer i något annat inlägg.
Det på bilden ovan fick jag utav pappa! Ett bälte (som ska användas ikväll!), en shaker och jordgubbsproteinpulver, som också ska användas ikväll!
En fin bild på en superfin tjej som är mycket nöjd över sin shopping, haha! Världens bästa syster! Nu ska jag vila lite, är helt slut efter att ha gått hela dagen, men senare bär det av till gymmet för ett rygg-och bicepspass! XOXOX!


Gillar

Kommentarer