HELGEN VECKA 27

ALLTSÅÅÅ, denna helg får verkligen 12 av 10 toasts! Trots att jag har haft fullt upp och knappt fått någon sömn så har helgen varit toppen.
I fredags hämtade min faster mig efter jobbet. Då åkte vi in till Kalmar och åt på en thairesturang innan jag tog tåget hem. Resan tog lite mer än två timmar och det gick jättebra. Mormor och morfar var supersnälla och hämtade upp mig på stationen och skjutsade mig till Molly, där det var fest! Temat var "USA" och det var en överraskningsfest för Ida som fyllt 18. Molly hade gjort det så himla fint med dekorationer, bål och cupcakes. Hon är vad man kan kalla en "goals-vän" ;) Kvällen var jätterolig och Ida blev ordentligt överraskad. Det var så kul att träffa mina fina tjejer igen, jag saknar dem redan.. Extra roligt var det att alla inbjudna hade gått in för det och höll klädkoden som var rött, blått och vitt. Så kul!
Igår hann jag inte mer än att vakna och packa om innan bilen rullade mot Oskarshamn. Där var det kalas för Loie som nu har fyllt tre år och nu mera är en STOR pojke! Nästan hela släkten samlades och det var så himla trevlig.
Vi åt även massa god mat..

..och badade en hel del!
På kvällen satt vi ute till klockan elva och åt snacks och snackade om allt. Jag somnade vid halv tolv och sov hyfsat gott hela natten. Fick byta sovplats en gång eftersom att pappa snarkade så högt, haha <3
Imorse fick vi en riktig brakfrukost innan vi gick en långpromenad. Efteråt fikade vi lite innan jag, pappa och syrran packade ihop oss och åkte mot Kalmar. Jag hittade massa snyggt men köpte ingenting, förutom en powerbank, än eftersom att jag vill kolla i lite fler affärer först.
Haha ja.. Jag och snap-fliterna..

Vi kom hit (till Öland) runt tre och pappa åkte hem en halvtimme senare. Nu har jag precis tränat ett helkroppspass ute i trädgården (FYFAN vad jobbigt det var..) och vi ska snart gå en runda. Ikväll blir det tjejmys här hemma eftersom att min fasters kille är inne i Kalmar ikväll. Vi girls ska äta räkor, ostar och kex framför EM-finalen och bara myyyysaaaa. Imorgon blir det jobb, men jag klagar inte. Mår som en prinsessa!! Vi hörs senare!

Gillar

Kommentarer