HIIT

Nu ligger jag i sängen, nyduschad och helt slut i kroppen. Det som jag trodde var ett "vanligt cirkelträningspass" visade sig vara ett riktigt jobbigt HIIT-pass. Vi hade åtta stycken styrkeövningar som vi körde i 20x8 sekunder med 10 sekunders vila emellan. Fyyy vad jobbigt det var!! I slutet brände det i hela kroppen.

Jag tänkte även berätta om dagens lilla spontantripp till stan. Jag hann inte mer än att komma hem efter skolan och byta jacka innan jag var inne i stan igen. Jag och mamma gick på H&M för att jag skulle köpa lösögonfransar inför halloween, och jag fick visst med mig en sjukt snygg bikini hem också, hehe.. Perfekt att ha i Mexico!! Bilden gör dock inte bikinin rättvisa, den är i en mycket finare babyblå färg i verkligheten. Den kostade sammanlagt 250 kronor och är i storlek 40 (överdel) och 38 (underdel). Den är i en ganska liten modell, för jag har vanligtvis har 36 i underdelar. Lösögonfransarna är från märket Ardelle och det var ett riktigt kap - två paket för 99 kronor!

Imorgon är det en kortdag i skolan och när jag har slutat ska jag luncha med pappa. Sedan ska jag träna, löpning och armträning står på schemat. Nåja, nu måste jag sova. Godnatt!!

Gillar

Kommentarer