Hinner knappt andas

Godkväll mina fina, snart är denna måndagen över. Shit vad fort tiden går, jag hinner knappt med att andas. Jag har haft en väldigt bra måndag ändå. Jag vaknade pigg och utvilad, vilket inte händer allt för ofta på en skoldag. Det var kul i skolan, och förutom att närvara på dagens två lektioner hann jag med att köra ett litet benpass på gymmet. Vi har ett närmare tre timmars långt hål varje måndag, så idag passade jag och några klasskompisar på att gå till gymmet. Jag började med 15 minuter på trappmaskinen och körde sedan några övningar för ben/rumpa. Det blev inget jätteutmattande pass, men jag tänker att det är bäst att ta det lugnt nu när jag har varit sjuk så länge. Jag kommer garanterat att ha träningsvärk imorgon i alla fall, haha!

Under dagen har jag även bockat av lite saker på min "to-do-list". Till att börja med har jag sökt och troligtvis även fått sommarjobb, såå kul!! Jag sökte på samma ställe som jag var i somras och det lät som att jag skulle få jobba där i år igen. De skulle höra av sig när de hade börjat planera lite mer, så jag hoppas verkligen att jag får jobbet. En hel sommar på Öland är inget jag tackar nej till..!! Sedan har jag även:

- Fått min ledighetsansökan påskriven, så den ska jag lämna in imorgon

- Sökt individuellt val inför årskurs 3. Det blev matte 3b.. Vad tänker jag med, haha!? Samtidigt som jag vet att det kommer bli kämpigt, så är det väldigt bra att ha i längden.

- Anmält mig till att göra högskoleprovet i vår. Har hört att ju fler gånger man gör det, desto bättre. Sedan blir ungefär 35% av de som vill läsa till jurist i Lund uttagna på sina högskoleprovsresultat, så det är alltid värt att testa!

- Börjat packa inför resan. Det närmar sig trots allt, och jag kände att det var bättre att göra det nu när jag inte drunknar i plugg. Jag är verkligen såå taggad på sol, värme och att få umgås med mina nära och kära under en längre tid <3

Nu har jag slängt ihop en fruktsallad som ska ätas tillsammans med familjen, och efter det blir det bedtime. Jag hoppas att ni alla mår lika bra som mig. XOXO <3

Gillar

Kommentarer