hjärtslag

God morgon finisar! Klockan är åtta och trots att det är lördag så är jag vaken, för om någon timme rullar bilen mot Oskarshamn och mina älskade kusiner. Det ska bli så otroligt kul att träffa dem igen! Jag har gjort lite tidsinställda inlägg så att bloggen inte ska stå tom när jag är iväg. Men först hade jag tänk berätta om min supermysiga fredag!

Dagen började med att jag vaknade och var så pass frisk att jag kunde gå till skolan, vilket faktiskt var skönt efter att ha legat i sängen i två dagar. Något av det första jag såg när jag vaknade var att Hov1 hade släppt sin nya låt hjärtslag. Jag blev helt förälskad redan första gången jag hörde den, ni vet - kärlek vid första ögonkastet. Jag spelade den låten HELA dagen igår och kan den nu utantill, haha. I alla fall.. En rolig skoldag avslutades igår med ett svettigt body-pump pass på idrotten. Det är verkligen en idrottsform jag vill träna mer av, så sjukt kul!

När jag hade tagit helg kom mamma och hämtade upp mig. Hon, jag och syrran åkte in till Jönköping där vi shoppade och så gjorde jag mina naglar! Ni ser på bilden ovan.. Så snyggt blev det! Jag gjorde dem på Modern Nails på A6 och jag är verkligen supernöjd!! Förutom naglar så köpte jag ett par röda linser att ha på halloween, för eftersom att jag inte hittade några Harley Quinn grejer så ska jag vara vampyr. Det kommer säkert att bli hur bra som helst! När vi kom hem från Jönköping åt vi god mat och sedan somnade jag väldigt tidigt. Sköönt! Jag hoppas att ni alla mår bra, för det gör verkligen jag. På återseende, Xx.

Gillar

Kommentarer