@ home

Hej finisar, idag är jag hemma från skolan och har därför absolut inget intressant att dela med mig av. Jag är även idag helt orkeslös och slut i kroppen. Det börjar dock bli bättre i halsen, sakta men säkert. Jag vet inte om jag har skrivit det innan, men det operationen gick ut på var att vidga min matstrupe. Den hade blivit för trång och det gjorde att jag hade svårt att äta samt att det KONSTANT kändes som att jag hade en klump i halsen. Så läkarna "blåste upp en ballong" i matstrupen för att vidga den och spräcka slemhinnorna som hade blivit inflammerade. De tog även vävnadsprover, alltså små delar av matstrupen. Nu har jag som öppna sår i halsen och ja, det gör exakt lika ont som det låter. Visst låter det mysigt?
Något annat som hände igår, som faktiskt är positivt, är att jag fick träffa mannen som räddade mitt liv. Han som opererade mig när jag var nyfödd och gjorde så att jag överlevde. Han som hade en bild på mig på i sin bil (haha) och han som har hjälpt mig så sjukt mycket. Frippe gick i pension för några år sedan och efter det har jag inte träffat honom alls, utan efter honom fick jag två andra läkare. Men igår var han på sjukhuset och då fick jag träfa honom, och det var så himla härligt. Jag fick världens kram och han ställde tusen frågor. "Mår du verkligen bra?" "Känner du dig helt frisk?" "Kan du äta allt?" osv.. Han tyckte även att jag skulle plugga juridik och ställa mig i bostadskö i Göteborg, haha. Det kanske låter konstigt, men det var så himla mäktigt att träffa honom igen. För utan honom hade jag inte funnits idag, eller i varje fall inte varit så frisk som jag är. Jag är verkligen honom evigt tacksam och det är så fint att han fortfarande bryr sig trots att det var så länge sedan han gick i pension och slutade vara min doktor.

Nu ska jag försöka vila lite till. Jag har pluggat en hel del nu och så har jag redigerat klart videon. Den håller på att laddas upp på Youtube.. Vad tycker ni om det? Skulle det vara kul om jag började med youtube? Eller i alla fall använder det som ett alternativ till bloggen, och blandar skriva inlägg med vloggar/videos? XOXO.

Gillar

Kommentarer