HOROSKÅP FÖR KRÄFTAN

MÅNADSHOROSKOP FÖR MARS 2016:

"Du har övertaget och kan utöva viss kontroll över det som händer, hålla deadlines och utföra uppgifter utan alltför stor ansträngning eller stress. Andra uppskattar din effektivitet och du är mer än redo att hjälpa andra på alla sätt du kan. I dina personliga frågor kan du uttrycka dina känslor tydligare och erkänna tidigare misstag."

"Är du redo att låta ditt hjärta växa, kära Kräfta? Den här månaden ser till att fylla upp dig och mer än så med kärlek, och det kan sippra in drömska känslor och fjärilar i magen på platser du inte anat. Ett romantiskt sus ligger i luften för dig, och det kan handla om såväl en ny bekantskap som går dig att fnittra och rodna som någon som länge förgyllt ditt liv men som inte upphör att överraska."

ÅRSHOROSKÅP FÖR 2016: "Full av nyfikenhet inleder du 2016, kära Kräfta, och det blir en vår full av flirt, upptäckande och nyfikenhet. DU drar gärna igång en rad projekt, är på språng hela tiden och får inte många lugna stunder. En hel del jobb ligger framför dig, men det avskräcker dig inte från att göra det du verkligen vill." "Se till att du inte tar på dig att vara dina vänners klagomur detta år, utan att andra också ser dig och dina behov. Du har så pass mycket på gång detta år att du behöver omge dig med personer som ger omtanke och kraft, och inte utnyttjar din förmåga av omsorg. Ge bara lika mycket du får tillbaka. Det här blir årets tuffaste utmaning, då du är van att hjälpa och alltid ställa upp. Se till att sätta dig själv i främst rummet."
Ibland är det ju bara LÄSKIGT hur bra dessa horoskåp stämmer! Som sagt så tror även jag att detta år och denna månaden kommer bli väldigt bra. Fullt med uppdrag, jobb och kärlek (från både vänner och familj). Lycka!!

Gillar

Kommentarer