hur är jag som person..

Vid matbordet?
Jag äter upp maten väääldig fort men försöker verkligen ändra på det, då det är en dålig vana. Vi äter oftast hela familjen tillsammans, men om jag äter själv så tar jag alltid med mig maten till rummet och kollar på youtube samtidigt som jag äter.

På fest?
Jag dansar oftast med tjejkompisarna tills fötterna domnar bort, haha.

På stranden?
Jag kan verkligen ligga i solstolen och pressa tills det rinner svett, tycker det är såå skönt. Jag brukar ibland smörja in mig med kokosolja för extra effekt heh.. Men det är bara om jag är utomlands.

På efterfest?
Jag har nästan aldrig varit på efterfest, kanske 1 gång.. Det beror på att jag alltid blir såå himla trött, så vill oftast hem och sova.

I klädbutiker?
Oftast tänker jag noga igenom mina köp, provar länge och tänker efter flera gånger på om jag verkligen behöver plagget jag funderar på att köpa. Tar ofta hjälp av personalen för att höra deras åsikter om det gäller ett dyrare plagg.

Hemma hos andra?
Beror nog på vem jag är hos, men jag brukar försöka bete mig och vara ordningsam och trevlig. Försöker hjälpa till när hjälp behövs och ja, försöker sköta mig helt enkelt.

I sängen?
När jag ska sova måste jag ha det tyst, svalt och helst ska det vara kolsvart i rummet. Annars ligger jag och vrider och vänder på mig hela natten. Det värsta jag vet är att vakna upp och vara helt svettig. Jag sover nästan alltid på mage med ena benet i någon konstig vinkel och ena armen under kudden. Sen pratar jag tydligen i sömnen..

På flygplan?
Jag måste (nästan, men vill VERKLIGEN) ha fönsterplats så att jag kan titta ut och för att kunna luta mig mot något när jag ska sova. Jag är extremt rastlös och brukar få krypningar i benen och sitta och rycka. Usch, jag gillar verkligen inte att flyga.

Hemma en chilldag?
Jag går runt i sköna kläder, osminkad och håret uppsatt i en bulle.

I ett förhållande?
Jag är väldigt romantisk av mig och kräver mycket uppmärksamhet, haha.

På morgonen/kvällar?
Jag är både en kvälls och morgonmänniska. Jag har inga problem med att gå upp tidigt, tycker snarare om att gå upp tidigt för då känner jag att jag får ut mer av dagen. Men sen har jag oftast svårt att somna, behöver ofta ligga ett tag i sängen innan jag somnar riktigt och gå på toaletter cirka 15 gånger.. Det är verkliegn superjobbigt, har fått för mig att jag måste kissa PRECIS innan jag somnar för annars är det omöjligt att somna..

Gillar

Kommentarer