HYLLA DIG SJÄLV

I dagens samhälle blir vi ständigt matade med hur det är dåligt att vara egoisktisk, hur mycket hybris en har om en tycker om sig själv och fel det är att "tro att en är någon". Men vet ni vad? Vi ska tro och tycka att vi är världsbäst, för det är precis vad vi är! Det känns väldigt onödigt att gå runt och ständigt nedvärdera sig själva, när vi istället borde lära oss att älska oss själva oavsett våra brister. Det är så viktigt att vi lyfter oss själva och det är precis vad jag tänkte göra i detta inlägget. Provocerar det er så tycker jag väldigt synd om er.
TRE KOMPLIMANGER JAG OFTA FÅR av folk är att jag ser bra ut (fin, snygg, vacker och allt däremellan!), att jag är snäll/trevlig och att jag är klok. Även att "snäll" kan vara väldigt intetsägande och någonting man kanske ofta säger om folk, så är det jätteFINT att få höra att jag är en genuint snäll och trevlig person. Det är nog den komplimangen som värmer mest, även att det självklart är kul att höra att jag ser bra ut! Att få höra att jag är klok och smart värmer också och det är en komplimang som jag verkligen suger åt mig. Det är ju på sätt och vis något jag strävar efter hela tiden - att bli klokare, smartare och visare!

MINA TRE BÄSTA EGENSKAPER (enligt mig själv nu då) är att jag är målmedveten, omtänksam och en fighter. Jag bryr mig om andra människor och vill alltid hjälpa på bästa sätt. Jag vet vad jag vill åstadkomma samt vart jag vill komma i livet och jag vet att jag kommer nå dit. Jag ger inte upp i första taget och planerar noga för att nå mina både kortsiktiga och långsiktiga, delmål och mål. Jag är endast sexton år gammal och har gått igenom en hel del, som har stärkt mig som människa. Dessa saker har gjort att jag vet mitt värde och min styrka redan i en sån här tidig ålder, vilket jag tycker är positivt. Jag vet att jag är stark och att jag klarar mig igenom det jobbiga, oavsett hur mörkt det ser ut. Jag vet att jag är en kämpe och en fighter! DE SAKER SOM JAG ÄLSKAR MEST MED MIG SJÄLV är att jag är modig och vågar stå upp för mig själv i alla lägen. Jag skulle aldrig tillåta att någon behandlade mig dåligt utan att säga ifrån. Jag är den absolut viktigaste personen i mitt liv och mitt mående kommer jag alltid att prioritera först. En annan sak som jag älskar med mig själv är att jag inte är rädd för utmaningar eller att testa på nya saker. För även om jag kan vara så nervös att jag skakar eller att jag får panik (tillexempel innan jag skulle jobba i resturangen för första gången) så backar jag aldrig ur. Har jag bestämt mig för att göra något - då gör jag det. Blir det sedan inte bra ser jag det som en lärdom, för allt kan ju inte gå som en dans på rosor här i livet. En tredje sak som jag älskar hos mig själv är just att jag är så omtänksam och bryr mig om andra människor. Det lär jag mig mycket igenom och det stärker mig när jag får hjälpa andra. Det är verkligen det roligaste och mest lärorika jag vet.
Vad älskar ni hos er själva? Vad är ni URGYMMA på? Tell me!

Gillar

Kommentarer