i skrivande stund..

HEJHEJHEJ hörni! GIssa vem som är på strålande humör? JAG! Hoppas att ni också mår bra och att ni har haft en väldigt bra dag. Jag har precis kommit hem från stan, och innan jag dyker ned i mitt nya projekt (läs mer om det längre ned i inlägget) så tänkte jag uppdatera er om hur min onsdag har varit hittills!

Jag började dagen kl 08 uppe på gymmet. Var helt ensam (inte helt oväntat, haha) och körde igång med 60 minuters pump crosstrainern. Tiden gick snabbt med Mathilda och Andrea Blogpod i öronen och efteråt var jag tvungen att sitta ned och vila en stund.. Efter vilo-och vattenpaus blev det 15 minuters löpning i uppförsbacke (!!) och det gick väldigt bra! Jag promenerade hem sakta - helt slut och HUNGRIG!

Idag stod jag för frukosten och det blev American Pancakes. Receptet kommer i ett annat inlägg! Efter frukosten gjorde jag mig iordning och vid halv tolv åkte vi in till stan med en bil fullproppad av tjejer. Jag, mamma, min syster och hennes 2 bästakompisar! Dagens outfit ser ni nedan!
Mötet med Maria gick så otroligt bra och jag blev så glad, peppad och taggad på livet. Nu vet jag vad jag ska fylla mina ledsna stunder med - skrivande! Som ni alla vet vid detta laget så ÄLSKAR jag att skriva, och om jag får säga det själv så är jag faktiskt väldigt bra på det. Så jaa, idag börjar jag skriva min första bok!! Ska börja med brainstorming, kladd och research idag. Ska förhoppningsvisa ordna ett studiebesök på ett speciellt ställe, jag ska kolla om det finns skrivkurser att gå på och när boken blir klar så kommer jag att få hjälp med att trycka den! Jag vet att detta kommer ta låång tid, kanske uppåt ett år. Men jag VET att jag kommer klara detta, och till skillnad från mina andra små "bok"-projekt så kommer jag inte att ge upp.Efter mötet hämtade mamma mig och vi 2, mormor, morfar, mina kusiner + deras 2 kompisar käkade lunch! Väldigt gott och jag blev väääldigt mätt.. Efter ett snabbstopp på bokhandeln och hos frisören så kom jag hem med en ny skrivbok, ni kan ju gissa vad jag ska använda den till, och en tid bokad för klippning och färgning hos Ikon. Nästa lördag ska håret bli några centimeter kortare och lite mörkare! Ahh!! VI HÖRS! Ta hand om er, XO.

Gillar

Kommentarer