IDAG ÄR DET VÅR DAG

Idag för femton år sedan blev jag med lillasyster. Och inte vilken lillasyster som helst, utan världens bästa.
Min syster är min dyrbaraste skatt och betyder mer än allt för mig. Vi är så otroligt lika samtidigt som vi ibland är varandras raka motsatser. Vi har samma sjuka humor och har för det mesta otroligt kul tillsammans. Du har hjälpt mig genom så otroligt mycket och har varit ett stort stöd och en riktig klippa. Alla vår galna minnen kommer jag att plocka fram och glädjas åt i framtiden om livet blir extra jobbigt. I WAKE UP, FLAAATLUUUSSSSS..

Att du redan fyller FEMTON ÅR är för mig ofattbart, och jag blir lite ledsen när jag tänker på att tiden går så fort. Jag vill aldrig någonsin skiljas från dig samtidigt som jag vet att det kommer hända, att det snart är dags. Hur ska jag någonsin kunna leva utan dig? Ni ska veta att tårarana rinner när jag skriver detta inlägget. Min finaste, älskade, knäppa syster - när blev du såhär stor och förståndig?

Jag älskar dig mer än livet själv och jag vet att vart du än hamnar i livet så kommer du att ta alla människor i din omgivning med storm. Du kommer att bli något stort och jag kommer alltid att finnas där för dig, oavsett hur många mil som skiljer oss åt. Jag är evigt tacksam över att just jag fick världens finaste syster, du är det finaste jag har och även om vi bråkar ibland så älskar jag dig så mycket att hjärtat går i tusen bitar.

Grattis på vår dag min älskade skatt, jag är så glad över att jag får dela denna speciella dagen med dig. Idag blir du femton och jag har bara ett år kvar till arton.. Wow. GRATTIS TILL OSS!!

Gillar

Kommentarer