IF YOU GOT IT, FLAUNT IT

När jag eller folk i min omgivning är ledsna ser jag inte det som uppmärksamhetssökande, inte heller ser jag det som skryt när de är glada och berättar om sina framgångar. Även att jag vet att alla inte tänker lika, så tycker jag att det är konstigt hur vissa INTE glädjs åt sina medmänniskor. Hur vissa kan tycka att folk skryter när de är glada och berättar något som de är glada över? IF YOU GOT IT, FLAUNT IT.

Är du bäst på höjdhopp? Får A på vartenda matteprov? Är duktig på dans? Kan springa hur snabbt som helst? VARFÖR ska du inte få vara stolt över det? Varför ska du inte få visa det, utan att det räknas som "skryt"? Jag förstår inte detta.. För mig är det helt obegripligt.

Om du tycker att du är skitsnygg, säg det. Säg inget annat bara för att samhället tycker att man inte ska älska sig själv. Älskar du din kropp och vill posta bikinibilder, GÖR DET. (Men tänk på att det som läggs ut på internet alltid finns kvar) Varför ska du låtsas tyck mindre om dig själv när du egentligen tycker att du är världsbäst - bara för att man inte ska älska sig själv?

Det är så jävla okej att älska sig själv, livet är för kort för att göra något annat. Jag älskar varenda del av mig själv, även att det finns saker jag vill förbättra. Livet är för kort för att inte njuta av varenda minut.


Gillar

Kommentarer