I'm alive

Hej på er. Operationen gick jättebra enligt läkarna och jag lever, trots att jag har outhärdligt ont i halsen. Jag har inte filmat så jättemycket så jag tänker att jag skriver lite om operationen med, så att ni förstår mer.

Idag åkte vi till sjukhuset vid halv sju på morgonen. Jag hade knappt sovit under natten för att jag var så himla nervös, haha.
Vi fick ett rum nästan direkt och där fick jag byta om och sätta bedövningsplåster. Sedan satte sköterskan en nål/slang innan narkosläkarna kom och berättade vad som skulle göras. Jag var faktiskt inte alls nervös då.
Vid åtta rullades jag in i operationssalen där de kopplade lite slangar till mig, det är ganska svårt att förklara exakt vad de gjorde. Men sedan kopplade de i alla fall i sömnmedlet och jag kände hur hela kroppen blev tung och att allt blev suddigt. Jag minns att jag försökte säga något men det gick inte, och jag minns att jag började gråta. Det sista jag minns är att pappa sa "jag älskar dig också", och sedan blev allt svart.
Sedan minns jag att pappa var irriterad över att jag försökte dra ur slangen ur näsan. Och så minns jag att jag verkligen behövde gå på toaletten, men jag kunde inte stå upp själv så två sköterskor fick hjälpa mig. Och vips så var jag på röntgenavdelningen och efter det pratade jag med två läkare. Sedan låg jag hemma i hotellsängen.
Jag har sovit hela dagen och nu försöker jag få i mig lite mat (läs: choklad och vaniljglass) Men tack vare sonden som jag har i näsan (ned till matstrupen, en slang för PH-mätning, för er som vet vad det är) så är det svårt att ens svälja saliv. Men som sagt, jag lever och imorgon kommer allt vara mycket bättre.Vi har tid för att dra ut sonden vid 11 och förhoppningsvis hinner vi shoppa lite imorgon med. Tanken var att vi skulle göra det idag men som ni kanske förstår så har jag absolut ingen ork. Nu ska vi fortsätta kolla på tv och äta vaniljglass, senare ska vi kanske på bio. Tusen tusen tack till alla fina människor som har hört av sig idag, det betyder guld <3 XOXO!

Gillar

Kommentarer