INFÖR V. 19

Idag så jobbar jag hela dagen. Hittills har timmarna gått fort och jag har haft det roligt. Jag och B var precis ute och gick en promenad (samt tog en fikapaus) ute i det sköna vädret. Supermysigt! Har jag nämnt att jag har det bästa jobbet ever..? I detta inlägget hade jag tänkt att berätta för er om mina planer inför veckan. Både hur jag planerar skola, plugg och träning.

Måndag: Imorgon har jag endast två lektioner i skolan, spanska och matte. På spanskan ska vi se på film och på matten repeterar vi inför NP. Mellan lektionerna har vi hål och då ska jag träna bröst och bicep. Efter skolan ska jag träna kondition och städa mitt rum, hann ju inte städa idag eftersom att jag jobbar hela dagen.

Tisdag: På tisdag är det dags för del 2 och 3 av de nationella proven i engelska. Jag har för mig att vi har sovmorgon den dagen och en vanlig lektion efter NP, så vi går från 10:00-14:30 ish. Efter skolan hade jag tänkt att träna rygg och läsa bok, om inget annat dyker upp.

Onsdag: Onsdagar är ju, som ni redan vet, min favoritdag. Sovmorgon, 3 lektioner varav 2 är ganska "lätta", alltså att vi inte gör så mycket på dem. Efter skolan har jag utvecklingssamtal och under dagen ska jag hinna med konditionsträning samt ett benpass.

Torsdag: På torsdag har vi en sorts friluftsdag i skolan. Under våra 3 år på gymnasiet måste man springa Brinellmaran, som är lite drygt 1 mil, minst en gång. Eftersom att jag sprang förra året så tror jag att jag ska vara funktionär i år, för det behövdes tydligen funktionärer haha. Så ja, det blir ingen speciellt ansträngade dag och vi slutar nog ganska tidigt. På torsdag ska jag hinna träna (axlar/tricep), läsa och plugga.

Fredag: På fredag börjar jag vid 08:15 med en redovisning om Fallet Bobby på samhällslektionen. Efter det har jag psykologi, och sedan tar jag helg! Nu när vi närmar oss sommaren så blir det bara färre och färre lektioner, vilket börjar märkas av nu. Har verkligen inget emot det, älskar att sluta tidigt!

Min helg: är änsålänge oplanerad, men jag lär väl träna och plugga, både körkort och skolplugg. Mina mål inför vecka 19 är att boka några körlektioner, konditionsträna 3-4 gånger och läsa ut min bok som jag har påbörjat. Sedan är en självklarhet att jag ska se till att ligga i fas med allt skolarbete, men det gör jag alltid så det är inget jag oroar mig över. Vad har ni för planer inför veckan? Händer det något speciellt eller rullar allt på som vanligt?


Gillar

Kommentarer