Inför v. 35

Godnatt mina hjärtan, jag hoppas att ni har haft en skön söndag. Själv har jag idag sovit, käkat pizza och övningskört. Inte allt för ansträngande, haha. Nu hade jag tänkt att kolla på film innan jag somnar, nedan hittar ni min planering inför den kommande veckan!

Måndag: Måndag och alamret ringer vid 06:30. Dagen kommer att innebär skola, körlektion och träning. Ett armpass står på schemat och även packning och städnig inför veckans äventyr.

Tisdag: På tisdag har jag sovmorgon men går till 16:00. Efter skolan ska jag köpa det sista inför helgens festligheter, packa och städa ca hela huset, haha.. Ett besök på gymmet ska väl också hinnas med.

Onsdag & Torsdag: Vid 07:00 på onsdag morgon rullar bussen mot Stockholm, dit vi ska på klassresa. Vi ska besöka SR/SVT, dramaten och riksdagen. Lite shopping och festade ska vi nog se till att hinna med innan hemfärd på torsdag kväll. Direkt när jag kommer hem på torsdag ska jag fira min kära morfar som fyller år då!

Fredag: En relativt kort skoldag som lär följas av träning, städning och massa fix inför lördagen (!!) En lugn kväll är nog behövligt efter en fullspäckad vecka, haha.

Lördag: På lördag smäller det!! Hela dagen ska gå åt fix, för på kvällen har jag 18 års fest!! Iiihhh, det ska bli SÅ kul! Är dock redan nervös och det är så himla mycket som måste fixas.. Håller tummarna för att det kommer bli lyckat.

Söndag: Städning, haha.. Och lite träning, kanske.

Vad har ni för planer inför den kommande veckan? Själv lär jag ha fullt upp, men jag ska försöka uppdatera här så gott det går. XO!

Gillar

Kommentarer