INFÖR VECKA NITTON

MÅNDAG:
Imorgon kickstartar jag veckan med en kort skoldag följt av ett välbehövligt möte. Efter mötet ska jag nog göra lite ärenden på stan innan jag åker hemåt för att plugga och träna.

TISDAG:
Tisdag = nationellt prov i engelska, matteprov och långdag. Slutar vid fyra och efter skolan ska jag träna. Mer än så har jag inte inplanerat.

ONSDAG:
På onsdag är det en helt vanlig skoldag följt av jobb, plugg och träning.

TORSDAG:
Efter en helt vanlig skoldag ska jag på torsdag gå på stan en sväng och sedan ska jag gå den där kursen så att jag (ÄNTLIGEN!) kan börja övningsköra. Efteråt ska jag direkt hem och sova då kursen håller på så länge.

FREDAG + HELGEN:
På fredag har vi endast en (extremt onödig) lektion vilket innebär en lång sovmorgon och att få sluta tidigare. Jag har absolut inga planer inför helgen. Om jag blir kallad till att jobba i resturangen i helgen så kommer jag att göra det. Om jag inte ska jobba blir det väl att träna, plugga och umgås med fina vänner. Vad ska ni hitta på under den kommande veckan? Tiden springer verkligen iväg och snart är det SOMMARLOV (!) Jag skrev i ett tidigare inlägg, för några dagar sedan, att jag inte hade några direkta planer för maj månad. Glömde helt bort att min älskade syster konfirmerar sig om två veckor och samma helg som konfirmationen är det Gbg-varvet. Helgen efter det så är det ju även mors dag, och det ska också firas. Och nästa vecka (v. 20) är det någon slags hälsovecka i skolan (?) som innebär att vi på måndag och onsdag har friluftsdagar. På månadagen ska vi bland annat lyssna på en föreläsning om mobbning och psykisk ohälsa (SÅ VIKTIGT!!) och på onsdagen ska vi springa milen. Maj bjuder tydligen på en massa skoj haha!

Gillar

Kommentarer