Inför vecka sju

Go’kväll gänget!! Snacka om bra söndag när hela lägenheten är nystädad, jag är nyduschad och har förutom det hunnit både träna och införskaffa nytt soffbord. Vi har precis ätit isterband till middag och kollar nu serier. Eller ja, jag kollar Riverdale och J spelar. En riktigt bra dag!!

Veckans planer är många, men enformiga.

- Måndag till Onsdag
kommer bestå av dagspass på jobbet och lite träning på kvällen. Förhoppningsvis kommer våra nya möbler på tisdag och isåfall får jag besök av pappa.

- På Torsdag
jobbar jag i stort sett hela dagen. 08-12 och sedan 15-22. Eftersom att det då är alla hjärtans dag så ska nog jag och J käka lunch ute tillsammans innan vi båda börjar jobba <3

- Fredagen är inbokad för tvätt och finbesök! Mormor och morfar kommer hit en sväng för att fika och kolla lägenheten. På kvällen kanske det blir bio! Är sugen på att se en ny skräckfilm, men samtidigt blir jag sjukt rastlös av bio haha..

- På Lördag kommer troligtvis några fina tjejer hit för att mysa, förfesta och sedan gå ut. Tror det kan bli riktigt roligt!! Om inte annat ska det bli roligt att visa upp lägenheten haha! Hoppas bara att alla möbler hinner komma tills dess..

- Söndagen är än så länge oplanerad <3

Gillar

Kommentarer