INGEN VANLIG VECKA

Den kommande veckan kommer inte bli speciellt jobbig alls. Inte mycket tid som ska tillbringas i skolan, då jag har både inställda lektioner (pga rättning av NP) och så är det två röda dagar, torsdag & fredag, då alla är lediga. Jag klagar verkligen inte, hehe. Det känns att det snart är sommarlov då lektionerna blir allt färre och färre. Så skönt! Eftersom att jag är ledig största delen av den kommande veckan så har jag inte så mycket inplanerat, vilket är väldigt skönt. Men jag tänkte i detta inlägget dela med mig av de få planer jag har.

Måndag: Imorgon tror jag faktiskt att jag är ledigt, pga inställda lektioner. Brukar vanligtvis ha 2 lektioner på måndagar och sluta runt ett, men jag vet att matten är inställd i alla fall. Så ja, förhoppningsvis blir det lite extra ledighet imorgon och då ska dagen spenderas i solen med juridik-boken i högsta hugg. Lite träning och körkortsplugg ska också hinnas med.

Tisdag: På tisdag skriver jag läsårets sista prov och det är i privatjuridik (!!) WOHO! Jag går i skolan från 08:15-13:20 och efter det ska jag träna ett axel-och triceppass, sedan ska jag nog plugga och käka hemma hos mormor och morfar, innan det är dags för min första körlektion på körskolan!! Är ganska nervös, men det ska nog gå bra!

Onsdag: På onsdag har jag en lång sovmorgon som ska utnyttjas till konditionsträning. Jag börjar inte skolan förrän 11:40 och har då 2 lektioner innan jag tar helg. Jag ska inviga min helg med ytterligare en körlektion på körskolan, följt av benträning. Kvällen är änsålänge oplanerad!

Torsdag - Söndag: En långhelg, såå skönt. Jag har dessvärre inget planerat och tyvärr åker ungefär alla mina vänner på studentresa till Cypern. Men förhoppningsvis kommer min långhelg bestå av det allra sista pluggandet (!!), massvis med sol och god mat, träning och andra festligheter. Som sagt, änsålänge är det helt oplanerat men det lär väl dyka upp något roligt!

Det är verkligen inte mycket kvar i skolan nu. Om jag har räknat rätt så är det 10 skoldagar kvar innan min skolavslutning!! Jag har som sagt ett prov kvar, och förutom det så har jag två inlämningar och ett tal. Det är ingeting. Snart är andra året på gymnasiet över och jag tar sommarlov, för sista gången.. Wow.

Gillar

Kommentarer