INSPARKEN 2K16

God morgon finisar! Eller "god" morgon är verkligen att ta i för min del.. För herregud vad sliten jag är. Jag har ont i hela kroppen, mina fötter är söndertrampade och jag har absolut INGEN röst kvar. Det gör till och med ont att prata.. Så idag ska jag vila och dricka te i mängder.
Igår åkte jag in till stan vid fem tiden, och vid klockan sex var tjugo tjejer på plats hemma hos en som heter Klara. Hon hade ordnat så fint och köpt hem bland annat godis och chips. Vi var ett riktigt härligt gäng som lyssnade på musik, körde lite lekar, drack drinkar och bara hade det huur trevligt som helst! Förfesten får verkligen 10 av 10 och jag skulle verkligen vilja köra kvällen på repeat varenda helg.

Vid åtta började vi gå in mot stan, mot festen. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om festen.. Vissa av er kanske redan har läst om den, då det skrevs om den i bland annat Smålands Dagblad. Och ja, "kaos" var rubrikerna..
Vi kom dit vid halv nio och då var det kanske 300 pers som stod utanför och köade. Så det var bara till att ge sig in i havet av människor och försöka att inte svimma eller typ dö. Och det gick sådär bra.. Ni ser ju hur mina ben såg ut på bilden ovan. Jag kom bort från ALLA jag gick dit med, förutom en tjej som heter Elina. Vi båda är ganska korta och knuffades därför fram och tillbaka utan att ha någon som helst kontroll. En gång blev vi nedknuffade på marken så att folk både ramlade och klev på oss. Det var så sjukt läskigt. Men vi kom in i alla fall, efter mycket kämpande. Trots att vi var några utav de första som kom in, det var kanske 50 pers före oss, så hade vakterna "inte någon växel kvar", så jag fick betala mer än vad jag skulle gjort för att få komma in. Och sedan, när man hade fått sin stämpel fick man inte gå ut, för då kom man inte in igen - TROTS att man hade betalat. Sjukt dålig stil och beteende av vakterna. VUXNA människor som beter sig på det sättet.. Så det ger verkligen kvällen ett stort minus. Ett annat minus var att det var bara jag och tre till av de som var på samma förfest som kom in. Alltså var det SJUTTON av mina tjejkompisar som inte ens kom in. De fick stå utanför i två timmar, men fick inte ens en chans att komma in trots att de skulle tagit in 100 personer till. En av mina tjejkompisar blev även nedknuffad när hon höll en glasflaska i handen, och skar upp handen så att hon var tvungen att åka till akuten. Tycker verkligen att personerna som höll i festen borde styrt upp det bättre och börjat släppa in folk tidigare, eller åtminstone gjort ett fungerade kösystem. Sedan var det jävligt många äckliga, respektlösa, dumma jävla killar i "kön" och det sänkte verkligen hela stämningen. Idioter (!!!!)
Nåja - nu till det positiva, så att ni inte tror att hela kvällen bara var skittråkig. För det var den faktiskt inte, utan lite kul hade vi även på festen! Jag och Elina kom ju som sagt in på festen, och träffade hur många roliga människor som helst. Vi dansade, sjöng, fick ansiktsmålningar i neonfärger och hade det kul därinne. Dock åkte jag hem redan vid halv ett för då började det typ "dö ut" lite. Men själva festen får 5/10, dom kunde styrt upp det bättre och inte varit så pengar-galna och lurat oss på pengar, utan gett tillbaka växeln. Festen var inte värt pengarna men jag hade det kul ändå. Och förfesten var ju guld värd, så hela kvällen skulle jag nog ge 8 av tio toast! ~ Nu ska jag äta scones och dricka te. Senare idag ska jag städa mitt rum och planera lite inför veckan som kommer. Hoppas att ni alla mår bra och att alla som blev skadade på festen igår klarade sig utan värre skador. Vi hörs senare!

Gillar

Kommentarer