Inställd skola & vårkänslor

Hej hörni! Jag hoppas att ni mår bra i Corona-hysterin. Egentligen skulle jag varit i skolan nu men alla våra föreläsningar ska göras på distans. Skönt, tänker ni kanske.. Och visst är det så! Istället för att vara i skolan jag har idag hittills tvättat, städat lägenheten och gjort lite jobbrelaterade saker. Snart ska jag ner och fixa med tvätten innan föreläsningen börjar vid 13.

Ute är det vårväder och jag passade på att få lite vårkänsla över mina naglar. Har haft gelenaglar konstant i 1,5 år nu, men valde att ta bort det igår och köra utan ett tag. Känns väldigt gulligt och fräscht! Ska köpa pastellfärgat nagellack och måla hemma istället.

Idag har jag även börjat ”vårstäda” mina sociala medier. Har främst suttit på instagram och börjat rensa de jag följer där. Avföljde nästan 200 personer och ska även börja rensa bort lite personer som följer mig. Jag & min kompis Amanda hade en diskussion kring detta förra veckan. Det är så himla viktigt att se över vilka man följer, för det påverkar ju ens mående väldigt mycket. Jag behöver absolut inte följa 500 pers som jag inte ens känner på Instagram, eller ha över 1000 följare som jag knappt vet vilka det är..?? Så från och med nu vill jag bara följa personer som jag har en relation med bakom skärmen (så vänner eller familj/släkt) eller personer som inspirerar mig inom exempelvis matlagning eller träning.

Och på tal om sociala medier så har jag gjort det typ bästa valet någonsin - begränsat min skärmtid på mobilen! Så klockan 20.00 stänger min mobil ned alla appar (förutom samtal/sms) och är låst till 07.00 på morgonen. Detta har hjälpt mig otroligt mycket och jag har så himla mycket lättare att somna nu! Stort tips!!

Gillar

Kommentarer