INTE ENLIGT PLANERNA

Hej mina fina! Nu sitter jag hemma och ska alldeles strax äta mellanmål för att sedan åka upp till gymmet. Där ska jag köra ett rejält benpass och ikväll blir det tacomys, dagen i ära! Jag har haft en känslosam dag. Jag har varit väldigt ledsen och för att vara helt ärlig så vet jag inte varför. Jag tror det beror på att jag känner mig så stressad. Dessvärre vet jag inte vad jag är stressad av.. Jag har i alla fall ett möte bokat under nästa vecka med min teraput. Jag känner verkligen att det behövs och att jag är i behov av lite hjälp, råd och vägledning.

Idag valde jag även att ta en paus från dansen, i alla fall nu under våren. Det var ett jättejobbigt beslut men jag kände att jag inte har tid för dansen. Jag måste lägga den tiden på plugg och på mig själv, för just nu mår jag som sagt inte så bra. Jag kommer självklart att fortsätta dansa hemma och om jag blir supersugen kan jag hyra en sal någon gång, men just nu känner jag inte att jag har tid för att dansa varje vecka på samma tid. Till hösten kommer jag definitivt att börja igen när vi har en bra dansledare och mer struktur! Jag tror att denna pausen kommer att gynna mig i längden även om det känns jobbigt nu.

Efter skolan tog jag bussen ned till stan och gick på H&M en sväng. Jag unnade mig att köpa en kofta som jag har velat ha länge och ett par supersnygga byxor. Byxorna är militärgröna, vilket inte är en färg som jag brukar använda.. Bilder kommer senare. Nu ska jag äta! Jag hoppas att ni alla mår bra och har visat mer girlpower än vad jag har gjort idag.. Men med nya kläder, träning och tacos kan inte denna dagen bli annat än räddad. Kram på er!

Gillar

Kommentarer