Is it too late now to say sorry?

Hej på er, och godnatt! Jag har precis kommit hem och har tänkt att äta kvällsmat samt duscha en snabbis innan jag går till sängs. Men först tänkte jag berätta för er om min dag!

Min dag började jättebra. Jag vaknade upp pigg och glad efter 11 timmars sömn. Inte ofta det händer på en vardag! Jag började dagen med att duscha, mest för att tvätta av tatueringen ordentligt. Sedan åt jag en mycket god frukost samtidigt som jag pluggade det sista inför matteprovet. Innan bussen gick tog jag på mig kläder, lite smink och satte upp håret i ett misslyckat försök till en "messy bun". I skolan var det full rulle och matteprovet gick faktiskt helt okej. Vi avslutade dagen med att kolla på film på spanskan och vid 16:00 hämtade morfar mig. Då åkte jag hem till honom och mormor. Jag fick riktigt god lunch och efteråt pratade och pluggade vi. Jag somnade till i en halvtimme och sedan var det dags för dansträning!Idag blev det endast en timmes lång träning, och den största delen av tiden gick till att planera. Efter många om och men så fastnade vi för namnet Reload och den första låten vi ska dansa till är Justin Biebers Sorry. Jag tror att det kommer bli helgrymt, speciellt när det finns galet bra inspiration. Tillexempel videon ovan - GRYM!! '

Just nu är jag så himla lycklig och jag mår så bra. Allt går åt rätt håll och jag är så tacksam över alla jag har i min omgivning. Förresten.. Jag har blivit helkär i Eminem och hans musik är det enda jag lyssnar på just nu.. Haha, en rolig sidenote! Hoppas att ni alla mår jättebra, vi hörs imorgon! XOXO.

Gillar

Kommentarer