JAG ÄTER VAD FAN JAG VILL

Jag äter precis, exakt vad jag vill - och jag gör det för min skull. Därför blir jag så otroligt irriterad när jag hör/läser hur folk ständigt klagar och har åsikter i hurvida ANDRA VÄLJER ATT ÄTA (??) Kan ni snälla förklara på vilket sätt det gynnar er att klanka ner på och trycka ned andra?

LÄS detta, och försök fatta.

* Jag tränar inte för mycket.
* Jag äter inte FÖR lite.
* Jag tycker inte att det är äckligt eller tråkigt att äta kyckling, ris och avokado sju dagar i veckan.
* Jag tycker inte att det är jobbigt att inte äta godis eller fika varje fredag.
* Jag tycker inte "dieten"/deffen är tråkig eller att mitt liv blir tråkigt för att jag väljer hälsosammare alternativ.
* Jag lider inte utav att ha med matlåda till skolan eller att träna 5-7 gånger i veckan.

För jag VÄLJER att leva såhär för att jag MÅR BRA utav det. Det är ingen som tvingar mig. Om jag sedan väljer att dra i mig en hel chipspåse en fredagskväll eller att inte träna på en vecka - DÅ GÖR JAG DET, för då är det vad jag väljer och vad jag antagligen mår bra utav i stunden.

Varför provocerar detta folk och varför tycker ni att det är så hiiiimlaaa jobbigt?

Att träna, äta nyttigare alternativ, skippa sötasakerna (för det mesta), räkna kalorier och käka kosttillskott är något jag har valt. Detta är ett val jag dagligen gör när jag är vid mina sinnes fulla bruk. Jag väljer att leva såhär för att jag mår bra av det och för att det gör mig glad. Sedan, när det under vissa dagar/perioder inte gör mig så glad - då skiter jag i det och tar nya tag nästa dag. Hur kan folk bli arga över detta?

Varför ska ni lägga kommentarer om hur "töntigt" det är eller hur "ni är trötta på alla som går på diet"? Varför ska ni ens nämna min matlåda eller antalet timmar jag spenderar på gymmet? För ni vet själva att ni aldrig skulle få för er att skratta om någon väljer att äta en pizza istället för skollunchen. Det är inte alls konstigt, så varför är min matlåda med kyckling och avokado det? Varför skulle inte jag få äta det jag tycker är gott?

Jag vet vad jag pysslar med och jag vet vad min kropp behöver och inte. Jag vet vart gränsen går till när det blir ohälsosamt och jag VET VAD JAG GÖR.

Herregud, ät vad ni vill. Varför skulle ni göra annat än det? Ät det ni tycker är gott och det er kropp mår bra av. Jag har ingen som helst förståelse för hur folk orkar bry sig. Kan ni inte bara fokusera på er själva istället för att döma och kritisera andra? Herregud.. Blä , människor! Skärpning!!

Gillar

Kommentarer