"Jag..." en blogglista

Jag har... en enorm hatkärlekt till funktionen "memories" på snapchat. Såklart kul att få upp roliga minnen och bilder för 1-2 år sedan. Men när det kommer upp bilder på hur extremt dåligt jag mådde för 3 år sedan vill jag bara radera hela appen. Trots att jag mår bra nu så är det faktiskt väldigt jobbigt att se hur jag mådde då.

Jag vill... lära mig att göra en perfekt eyeliner haha. Det är svårt!!

Jag gillar... faktiskt vädret ute nu. Det känns som vår trots att det är januari. Det är kallt men ändå otroligt friskt och skönt att vara ute. Hade dock velat ha minusgrader snart!

Jag måste... plugga inför tentan. Usch alltså, ångesten börjar komma ikapp trots att jag egentligen vet bättre än att stressa upp mig.

Jag får... ont i magen när jag ser hur många stora influencers redigerar sina bilder och kroppar för att se ut som ett ouppnåeligt ideal. Det förstör så otroligt mycket för unga människor som tror att människor faktiskt ser ut så.

Jag kan inte... förstå hur jag, 10 år gammal, kunde läsa denna bokserien? Den är ju riktigt läskig?! Har tänkt att låna hem alla böckerna igen och plöja igenom under vår utlandsresa. Om jag minns rätt så var de riktigt bra, har ju dock gått 10 år sedan jag läste dem sist. Kommer ihåg att jag var helt besatt av böckerna.. Hoppas jag får återuppleva den känslan.

Jag undrar... hur jag ska kunna klara av att besöka Auschwitz?

Jag längtar till... solen. Min kropp BEHÖVER sol, värme och avslappning.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229