Jag har utvecklats så mycket

Igår hade vi terminsreflektion som avslut på vår första termin som socionomstudenter. Vi pratade om hur vi har utvecklats under terminen, både på ett personligt plan och i vår yrkesroll. Det var så oroligt givande och intressant att få höra andras tankar, och speciellt att få reflektera över min egen utveckling under det senaste halvåret.

Bara under denna termin har jag utvecklats så otroligt mycket. Jag känner redan att jag börjat växa in i rollen som socionom och använda de kunskaperna i mitt privatliv.

Jag har blivit så mycket lugnare och tryggare i mig själv. Trygg i vad jag har gått igenom, tagit lärdomar från det och har kunnat gå vidare. Jag känner inte igen mig den tjejen jag var för ett år sedan. Ständigt sökande efter svar på varför saker blev som det blev, i behov av förklaring och en ursäkt.

Idag gör det mig ingenting. Jag har lärt mig att acceptera, förlåta och gå vidare från så många trauman jag varit med om. Och det har gjort mig fri. Fri från ångest och panik, psykisk ohälsa och allt som hör därtill.

Idag mår jag så himla bra, och jag är så stolt över mig själv. Är så nöjd med livet - allt från att vara sambo till att plugga på universitet. <3

Gillar

Kommentarer