JAG VILL ATT NI SKA VETA..

Jag vill att ni ska veta hur ont det gjorde när ni svek mig. När jag la all min tillit i era händer, när jag öppnade upp mig till er i förtroende och berättade om allt det där som jag egentligen var rädd för att säga högt. Jag vill att ni ska veta hur ledsen jag blev när ni inte tog mig på allvar, när ni gång på gång gav tomma löften och låtsades bry er. Jag vill att ni ska veta hur ensam och övergiven jag kände mig ni vände mig ryggen utan förklaring. Hur fruktansvärt ont det gjorde att ni inte brydde er och att ni sa att ni hatade mig. Jag vill att ni ska veta hur hemskt det var att inte förstå och att inte få några svar.

Jag vill att ni ska veta hur förstörd jag var när jag fick prata med lärare/rektor tre gånger i veckan. När jag fick höra vad som var fel med mig, att jag inte dög. Jag vill att ni ska veta att det skapade en sådan grov ångest hos mig, att jag mådde fruktansvärt dåligt. Jag vill att ni ska veta att jag hatade mig själv och att jag trodde att allt jag gjorde var fel och att jag inte räckte till.
Jag vill att ni ska veta hur liten jag kände mig när jag bad er om hjälp - men ni bara ignorerade. När jag skrev meterlånga texter där jag vädjade om hjälp, men ni vägrade att svara. Jag vill att ni ska veta hur mycket min tillit till vuxna människor försvann den dagen och hur ni har skapat tillitsproblem hos mig. Jag vill att ni ska veta hur illa jag mådde när jag såg er och ni låtsades som att inget hade hänt. Jag vill att ni ska veta att ni idag är luft för mig och att jag tycker synd om er. Vuxna människor som beter sig som treåringar. Jag vill att ni ska veta hur ensam jag kände mig när ingen av er pratade med mig, trots att alla såg hur dåligt jag mådde. Trots att ni visste att jag var ensam. När ni medvetet stängde ute och mobbade mig, 6 timmar om dagen, fem dagar i veckan. Jag vill att ni ska veta hur gärna jag ville stanna hemma från skolan, och hur ofta jag faktiskt gjorde det. Jag vill att ni ska veta att jag grät nästan varje morgon, och varje kväll. Jag vill att ni ska veta hur ledsen jag var och hur dåligt jag mådde på grund utav er. Jag vill att ni ska veta att jag svimmade i skolan för att jag var utmattad. Att jag fick magkatarr och håravfall på grund utav stress. Jag vill att ni ska veta att jag drömde mardrömmar varje natt och att jag inte kunde sova själv. Jag vill att ni ska vet att jag inte orkade mer. Men jag vill även att ni ska veta att jag är så mycket starkare nu. Att jag ser tillbaka på er och tycker synd om er, för att ni är för ignoranta, själviska och för dumma för att förstå all den skada ni gör. Jag vill att ni ska veta att ni gjorde mig till världens starkaste människa, att ni fick mig att klara av vad som helst. Att ni gjorde mig självsäker, stark och modig som få. Jag vill att ni ska veta att jag idag tackar er för att ni utsatte mig för allt detta, för det gjorde mig till den personen jag är idag. Jag vill att ni ska veta att min depression, ångest eller panikångest inte är JAG, det är vad ni har gjort mot mig - och jag vet att jag kommer ta mig ur det. Jag vill att ni ska veta att tack vare er, så klarar jag vilka utmaningar livet än ger mig. Jag vill att ni ska veta att ni har gjort mig unbreakable.

Gillar

Kommentarer