Juli i bilder

Juli lider mot sitt slut och jag kommer lämna denna fina månad med hundratals fantastiska minnen. En riktigt mysig månad som känts otroligt lång. Och jag vill inte att den ska ta slut.

Den 1/7 firade jag och J att det var tre år sedan vi träffades första gången. Någon dag senare åkte jag till Öland för att spendera 3 dagar hos min faster - äta gott och njuta av solen. Kramas med kusiner och ta det lugnt.

Jag kom hem igen och på schemat stod födelsedagsfiranden. Mina vänner hade fyllt år och det bjöds på sommarfest där jag träffade många nya härliga tjejer. Även min kusin fyllde år och vi blev bjuda på tårta i Oskarshamn.

Jag tog äntligen semester och blev bjuden på en weekend till Göteborg av min älskade pojkvän. Levde lyx och mådde bäst!

Vi drog en spontanare och hamnade i Söderköping där vi smakade den godaste glassen. En riktigt bra dag!

Jag hade urmysiga sommarkvällar med fina vänner. Att bara få vara, prata om allt mellan himmel och jord. Skratta tillsammans. Guld värt! Det är dessa ljudklimpar till minnen som jag kommer plocka fram i höst när mörker, regn och kyla blir vardag.

Semestern avslutades med en vecka på västkusten tillsammans med fina vänner. Ikväll ska vi dansa ut juli och skåla in augusti, innan det blir hemfärd imorgon. Det har betytt så mycket för mig att bara få åka ner hit tillsammans med mina vänner. Ladda batterierna, andas havsluft, äta gott, inte tänka på framtiden. Är så otroligt tacksam. Jag har lärt mig att man måste vara det. Njuta av varje sekund, göra det bästa av varje situation. För livet är så skört, ömtåligt. Det ska inte finnas någon tid till ångest. Ingen tid till att älta, klaga, må dåligt. Njut av julis sista timmar nu och ta hand om er <3

Gillar

Kommentarer