Julklappslek, hotshots & HINT

Vilken onsdagskväll det blev hörni!! Jag och några tjejer från klassen hade bestämt oss för att ses, dricka lite gott och köra julklappslek. Hur mysigt?!

Alla fick köpa 2 julklappar var, för sammanlagt 200kr, som vi sedan spelade om. Vi hade som regel att alla iallafall skulle få en julklapp var. Det var så kul och såå stressigt och alla hade verkligen köpt jättefina julklappar, så det var himla svårt att välja vilken man ville ha. Men jag fick i alla fall med mig bubbel och linnevatten hem, väldigt nöjd!

Förutom att spela om julklapparna så käkade vi pizza, drack hotshots och goda drinkar. Vi körde quiz och spelade HINT och var även och körde shuffleboard en sväng. Sedan satt vi uppe till 02 och bara snackade. Så otroligt mysigt!

Nu ligger jag i sängen, liiite bakis. Ska snart orka gå upp. Dagens planer är att äntligen äntligen äntligen gå till frisören och fixa håret. Har ingen aning om vad jag vill göra förutom att bli av med mina varma toner. Resten av dagen blir lugn, är så skönt att kunna vila lite <3

Gillar