Julklappstips!

Om någon är precis som mig och vill vara ute i god tid, så är detta inlägget för er! Här nedan kommer jag att tipsa om julklappar att köpa till (exempelvis) syskon, föräldrar, släktingar eller kompisar!
1. Nagellack finns i alla möjliga färger och sorter, och är en perfekt julklapp till de som tycker om att pynta sina naglar! Nagellack finns att köpa i de flesta butiker och det finns både riktigt billiga och betydligt dyrare!

2. Smycken går alltid hem! Halsband, klockor, ringar, örhängen.. Finns väldigt mycket att välja mellan och smycken finns i alla prisklasser.

3. Proslin i alla former, är alltid behövligt!! Söta muggar med någon fin text eller citat, snygga bestick, fina glasburkar att ha t.ex kaffe i. Ljus, vasar eller ett fint set med tallrikar och glas är också en bra julklapp!

4. En väska eller plånbok behöver alla ha! Det behöver inte vara något superdyrt för att det ska uppskattas!

5&6. Mobiltillbehör i form av skal, hörlurar och mobilladdare skulle nog alla uppskatta att få i julklapp! Mobiltillbehör finns också i alla olika prisklasser och det är lätt att hitta något som passar alla!

7. Parfym eller deo behöver alla! 8. En snygg tröja är lätt att hitta och ge bort! Det är även lätt att byta om den inte passar i storlek eller färg. 9. En tavla! Det kan vara en egengjord, köpt eller en utskriven bild från t.ex weheartit! Detta rekomenderar jag STARK då man verkligen kan sätta en personlig prägel på tavlor!

10. Smink är jättebra att köpa till dem som är intresserade av det! Lätt att hitta något fint för ett bra pris och presentkort på en sminkaffär uppskattas ALLTID! 11. Någon fin accesoar i form av en mössa, vantar eller halsduk är mysigt att ha nu när det börjar bli kallt!

Gillar

Kommentarer