kent

God morgon på er! Ska försöka få till ett bra inlägg trots att jag är sönderstressad, hehe.. Jag sitter just nu och äter frukost och taggar upp inför dansuppvisningen. Jag ska förska be någon fota oss när vi dansar, så att ni kan få lite bilder. Vi får se hur det blir, jag uppdaterar er i alla fall i eftermiddag!
Nu till något helt annat: gårdagen!! Konserten var så fantastiskt bra, det går liksom inte förklara. Man måste ha varit där för att förstå. Det var så himla vackert!! Eftersom att det är kents avskedsturné blir det extra speciellt också. Vi lyckades även hamna längst fram vilket är helt sjukt, och det resulterade även i att jag fick röra Jocke (sångaren). Haha åhh, det var verkligen en helt fantastisk kväll på alla vis, dels för att detta var min första ståplatskonsert. Tusen tack till min faster för att hon gav mig möjligheten till detta!!

På hemvägen släppte min faster av mig på en fest och där stannade jag till klockan två ungefär. Det var bara folk jag känner och därför blev festen hur mysig som helst. Det var typ tusen år sedan som jag festade med mitt "gamla gäng" så därför var även det lite speciellt. Fantastiskt kul var det i alla fall, dock är jag sinnessjukt sliten nu.. Så önska mig lycka till på uppvisningen, haha. Hoppas att några av er kommer och kollar!! Vi hörs senare, XOXO.

Gillar

Kommentarer