KORT OCH GRÅTT

Jag har tagit mig igenom denna måndagen med grym träningsvärk och ett leende på läpparna. Min dag började med sovmorgon, frukost och seriemys tillsammans med Molly innan vi åkte in till skolan. Det visade sig dock vara helt i onödan, för Molly fick jobba på valfri plats och min mattelärare var inte ens i skolan, haha..

Så runt 12-tiden åkte vi på en liten roadtrip, sedan delade vi på en pizza innan vi mötte upp med två killar för att shoppa lite. Jag köpte två supernsnygga bh:ar och ett par lösfransar, det kanske är en lite orättvis bild men det får duga!

Eftersom att vädret var så fint innan idag så tog vi en glass, i väntan på att jag skulle in hos frisören. Och ja, där satt jag i 3 timmar och kom ut med ett hår som numera är 5 centimeter kortare och grå/beige!

Nu ligger jag hemma i soffan, och har precis ätit kvällsmat tillsammans med pappa & syrran. Jag är så otroligt nöjd med håret och med hela denna dagen. Dock har jag världens bloggtorka och skulle verkligen uppskatta lite inläggsförslag..

Gillar

Kommentarer