KRÄFTSKIVA I MELLIS

Hej på er! Nu har jag äntligen tid att uppdatera er om min superroliga fredagskväll och min hittills väldigt mysiga lördag. Jag har precis vaknat upp från en liten powernap. Jag var så himla trött när jag kom hem så jag var tvungen att vila lite. Nu hade jag tänkt att bara mysa i soffan en stund innan jag ska fixa iordning mig lite, för ikväll får vi nämligen gäster en stund.

Här där jag bor är det en årlig "gå-runt-fest" där vuxna par får anmäla sig och sedan gå runt till varandra och äta. Låter väldigt flummigt, men jag ska försöka förklara bättre.. Mina föräldrar har alltså anmält sig då, och sedan fått hem ett brev om att de ska laga huvudrätt och att fyra personer ska komma hit vid typ klockan sju. Sedan har de fått ett annat brev om att de ska gå till en viss address för att äta förrätt och till en annan för att äta efterrätt. Så de har ingen aning om vem de ska till eller vilka som kommer hem till oss. Och sen avslutas det med en fest i någon lokal, och allt är natruligtvis barnfritt.. Så ikväll får jag och min syster hålla oss hemma och uppe på våra rum förutom när vi ska servera maten, haha. Så mina planer för kvällen är dels servera mat, men mestadels ligga i sängen, kolla på serier och äta kladdkaka. Jag klagar verkligen inte <3

Nåja, nu till ämnet: min finfina fredagskväll!!

Igår vid klockan 18 åkte vi ett gäng på sex tjejer ut till Fannys sommarstuga i Mellis. Stugan ligger verkligen PÅ LANDET och är ca 200 år gammal. Supermysigt!!


När vi kom dit var alla så hungriga att vi började med maten direkt. Alla hade med sig lite mat var, men eftersom att det var Fanny som styrde kalaset så hade hon lagat huvudrätten. Hon hade gjort två supergoda tacopajer och till dem hade vi tacochips och gräddfil. Det var såå himla gott och alla gav maten högsta betyg.


Sedan dukade vi undan och plockade fram kräftorna samt kex och vitlöksost. Det var så fint med våra snygga kräftskivedekorationer och våra små hattar, haha!

När maten var uppäten var klockan runt tio och då tog vi fram godis, chips och kladdkaka. Vi snackade om allt mellan himmel och jord, lyssnade på musik, körde olika lekar och så öppnade Fanny sina presenter. Av mig fick hon ett linne och en contour-palett från Sleek. Hon blev jättenöjd med alla presenter och hon blev till och med tårögd haha, min finaste. Då vet man att man har lyckats!!

Vi somnade någon gång vid tre och vaknade vid tio idag. Då åt vi lite frukost innan vi började med att städa allt vi stökat till, och vid ett så blev vi hämtade. Vi hann även med att mysa i mängder och fy fan vad tacksam jag är över att jag har dessa fina och underbara tjejer vid min sida!! Kvällen får 10 av 10, helt klart.

Gillar

Kommentarer