kusinmys

Ursäktar min frånvaro här, den beror helt enkelt på att jag inte har haft tid! Min helg har varit så himla, himla bra och jag hoppas att ni blev nöjda med alla tidsinställda inlägg!
Igår efter min systers match (som de vann med 12-4!!) åkte vid ned mot Oskarshamn! Vi var framme runt fyra och när vi kom dit stod min älskade Loie i dörren och ropade på oss. Världens finaste sötnos är han!
När vi hade gett presenter till Loie och Levi drack vi lite glögg innan vi fikade. Det bjöds på supergod kola-kladdkaka och glass. Efter fikat låg jag och gosade med Levi i en timme, och det var det mysigaste jag har varit med om haha! Han är så himla gosig, den lilla plutten. Bara 3 veckor gammal <3

Senare var det dags för mat och efterrätt. Jag låter bilden tala.. Alla blev proppmätta!
Efter ännu mer gos och massa bus och lek med Loie somnade jag. Jag vaknade runt åtta imorse av att Loie sprang runt och busade på övervåningen. Finisen!
Min farbror hade fixat supergod frukost som vi åt innan det var dags för en photoshoot! Att få till fina julkort på två små busiga pojkar var inte det lättaste..
..men några fina kort fick vi allt, när vi mutade dem (Loie) med mat och chips!
Sedan plockade Jossan mina ögonbryn, vi gosade ännu mer med småkillarna och så var vi allihopa ute och gick en promenad innan vi begav oss hemåt.
Jag har verkligen haft det så himla kul hos mina fina kusiner. Det går inte att få nog av dem, tyvärr bor de för långt bort för att vi ska kunna träffas ofta. Jag blir så himla glad och lycklig av att gosa med mina små hjärtan, Loie och Levi. Loie är ju dessutom superrolig och säger heltokiga saker så att man knappt kan hålla sig för skratt! Han började gråta när vi skulle åka hem och då gjorde jag nästan det också..
Hoppas att ni också har haft en jättebra helg! Jag har precis varit på gymmet (passet kommer upp snart i ett eget inägg), och nu väntas hemmagjord pizza och solsidan! XOXO.

Gillar

Kommentarer