kvällstankar

Kvällstankar/saker att tänka på:

En liten gest kan ha stor betydelse. Exempelvis ett litet leende i korridoren eller liknande. Ett litet "hej". Det gör så mycket mer än vad man kanske tror. Det kan till och med göra hela någons dag. Så tänk på det: små gester kan ha stor betydelse.

"För att lyckas måste du våga misslyckas". Min mormor läste upp detta citat för mig idag, och visst är det så himla sant? För att kunna lyckas med vad du än strävar efter så måste du komma utanför din comfort-zone och VÅGA. Vi är bara människor, ingen är felfri och det är sällan någon som klarar allt på första försöket. För att kunna lyckas måste du låta dig själv misslyckas.

Var snäll, punkt. Det är så mycket hemskheter och orättvisor runt om i världen, så varför bråka och vara taskiga mot varandra över små saker? Lika så det här med att älta.. Du har all rätt i världen att vara både ledsen och arg om du blir illa behandlad, men om du ältar det i all evighet skadar du bara dig själv. Kan inte det bli ett nyårslöfte inför 2017 - att sluta älta?

Och på tal om nyårslöften.. Det är så viktigt att ha planer och mål. Jag tror att genom att sätta upp planer och mål kring saker så får man ett större driv. Själv älskar jag att sätta upp mål och planer för att kunna förbättra mig själv och "jobba" med mig själv. Sätt upp planer och mål för att bli mer effektiv och få ett större driv! Skulle ni vilja ha ett inlägg om mina nyårslöften och planer inför 2017?

Gillar

Kommentarer