landat hemma

Nu har jag äntligen landat hemma och kan andas ut. Denna dagen har varit så fullspäckad! Som jag trodde, det blev lite träning ändå! Kom hem från jobbet, bytte om och cyklade direkt upp till gymmet. Det kändes ganska motigt när jag cyklade upp i kylan, men när jag väl kom fram till gymmet blev jag jättetaggad och körde passet jag egentligen skulle kört imorgon. Det blev alltså ett bröst, axlar och tricep-pass med fokus på tricep! Det blev ett väldigt bra pass, extremt jobbigt dock.. Men det är så det ska vara, haha!

Det jag körde idag var: Pull downs i cable: 15kg - 15x4 Axelpress (maskin): 20kg - 10x4 Bänkdips utan vikt: 10x4 Smala + vanliga armhävningar: 5x10/sort. Overhead pull i cable: 15kg - 10x5. Militärpress i smith: 20kg - 10x4. Bänkpress: 20kg - 10x5, 30kg - 10x3, 40kg - 5x3. Dips (BW): 5x4 st, seg att köra denna övning sist heh..
När jag kom hem var det dags för dagens gröt nr 2 toppat med lite jordgubbs"fluff", som idag inte blev fluffigt alls, haha. Nu ska jag umgås lite med mamma som precis kom hem från Stockholm innan det blir bedtime. Imorgon börjar jag tidigt och på grund utav inställd svenska så slutar jag redan vid 13:15, SKÖÖNT! Två tidsinställda kommer att komma upp imorgon. Vi hörs när vi hörs, XO!

Gillar

Kommentarer