Landat hemma, äntligen

GODKVÄLL, mina snyggingar! Vilken låååång dag det har varit! Gick hemifrån vid kvart över sju imorse och kom hem tolv timmar senare. Jag har alltså varit hemma i nästan en timme nu och det enda jag har gjort är att duscha och äta. Det blev (i vanlig ordning) kyckling, råkostsallad, ägg och ett knäcke till middag. Suupergott!

Skolan var så rolig idag, kanske inte lektionerna i sig men jag och Moa hade det fruktansvärt roligt. Massa att snacka ikapp efter helgen.. Efter skolan pluggade och sov jag hemma hos mormor och morfar. Skrev klart mitt svenskatal och räknade lite matte innan det var dags för dansen!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om dansen, haha.. Det var ny ledare och nya medlemmar i gruppen. Ett sjukt jobbigt pass men tyvärr verkar inte denna stilen passa mig.. Inte alls hiphop utan ganska "flummig" jazz. Förhoppningsvis blir det bättre senare, men ska troligtvis börja i en annan grupp också bara för att vara säker på att jag kommer utvecklas och lära mig något! Vi får se hur det blir, helt enkelt.
Snart kommer ett par kompisar hit. Vi ska bara snacka lite skit och umgås. Imorgon har jag sovmorgon och går från 10:00-16:00, likaså resterande dagar denna veckan förutom på torsdagen.. Så långa dagar, usch! Fyra tidsinställda kommer upp under morgondagen, och vi hörs när jag har tid! TA HAND OM ER, XO!

Gillar

Kommentarer