Lär känna mig!

Jag har faktiskt fått en hel del nya läsare här på bloggisen under den senaste tiden, så i detta inlägget tänkte jag berätta några sanningar om mig själv som de flesta troligtvis inte vet!
+ Jag är extremt intresserad av andra världskriget! Läser många böcker om det och kollar på många doktmentärer! Jag vill verkligen besöka Auschwitz även fast jag vet att tårarna kommer rinna konstant. Jag har till och med intervjuat en helt fantastisk gammal dam som har suttit i koncentrationsläger. Det var för övrigt ett sånt fint, lärorikt och oförglömligt möte. Om detta må ni berätta.. + Jag blir avslappnad av att träna, hur konstigt det än låter.. På gymmet och i danssalen kan jag verkligen släppa all skit och bara fokusera på det jag kom dit för att göra. Just nu intresserar styrketräningen mig mest och jag är på gymmet 5-6 gånger i veckan. Suuperkul!

+ Jag är även intresserad av att måla & fixa naglar, fota, sjunga, läsa thriller-böcker och skriva historier! Jag äger en Canon 700d med 2 olika objektiv, och funderar på att köpa en GoPro också! Skulle gärna gå både fotokurser, skrivkurser och någon nagelkurs där man lär sig att göra t.ex gel-naglar!

+ Jag älskar att kolla på disneyfilmer och andra filmen som kanske anses som "barnfilmer", haha! Älskar tecknade filmer och disney-serier! "Lejonkungen" är en klar favorit, har sett den så himla många gånger att jag kan vissa repliker utantill! Förutom disney så kollar jag gärna på Gossip Girl, PLL, The Vampire Diaries och actionfilmer! En salig blandning, hehe.

+ Jag går första året på gymnaiset och jag går sam-beteende! Anledningen till att jag valde den linjen är för att det är en bred linje och för att jag vill läsa ämnena psykologi och sociologi! I framtiden ska jag utbilda mig till jurist för att senare jobba inom polisen. Nu vet ni lite (eller lite mer!) om mig! XOXO!

Gillar

Kommentarer