LAST DAY OF SUMMER

Hej hörni! Nu har tjejerna åkt hem, jag har städat undan efter oss, powernapat en stund och nu är min faster och Neah här. Jag är verkligen helt slut och har en riktig dunderhuvudvärk, men jag ska försöka knåpa ihop ett bra inlägg till er ändå.
Jag har haft två helt fantastiska dagar med Linnéa och Julia. Tyvärr har jag bara tagit typ två bilder, jag hade inte ens uppe min systemkamera. Men det får duga, bättre än inget! Igår när de kom hit så snackade vi ikapp innan vi gick ut och träffade några killar. Vi var med dem hela kvällen, föutom när vi var hemma hos mig och åt. Det serverades kyckling och potatisklyftor, snittar och sallad. Till efterrätt blev det vår special - s'mores dip med vaniljglass. Det var verkligen huuuur gott som helst, och när vi var proppmätta gick vi hem till en kille för lite krök. Det var riktigt kul och vi kom hem någon gång runt två. Jag somnade direkt haha..
Idag var vi uppe vid tio, ungefär, och då åt vi pannkakor och smoothie till frukost. Sedan låg vi bara i min säng och snackade en massa skit, provade nagellack och hade det HUR mysigt som helst, hela dagen. Vi bytte inte ens om från pyjamas. Tjejerna hjälpte mig även att bestämma kläder inför morgondagen. Saknar redan mina fina tjejer, det är helt sjuk så kul jag har det tillsammans med dem. Det går liksom inte att jämföra med något annat. Mina änglar!!

Nu har jag tänkt att duscha, göra ansiktsmask och hårinpackning, fixa naglarna och packa skolväskan. Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska sova hemma inatt och ta den tidiga bussen till skolan imorgon, eller om jag ska sova hos en kompis inne i stan. Får se hur jag gör. Just nu är det min j*vla huvudvärk som hindrar mig.. Jag hoppas i alla fall att ni alla har haft en bra sista sommarlovsdag/första skoldag. XOXO!

Gillar

Kommentarer