Ledigheten är runt hörnet

Måndag

Min vecka börjar underbart - med en helt ledig måndag. Har ett spinningpass inbokat vid 10 följt av lite plugg. Sedan ska jag träna vid 17 igen, GRIT styrka. Får se vad kvällen har att erbjuda. Kanske tar hit någon kompis när J jobbar.

Tisdag

Tisdagen blir en lååång dag. Skola 08-15 och jobb direkt efteråt. Jobbar natt och förhoppningsvis kan jag hinna med lite plugg!

Onsdag

Slutar jobbet vid 08 och då ska jag till mormor och morfar för frukost och plugg. Sedan ska jag hem, städa lägenheten och träna på kvällen. Mys!

Torsdag

Torsdag innebär skola 08-13. Sedan ska jag raka vägen hem till mina föräldrar! Om vädret tillåter så tänker jag gå en långpromenad och sedan ska jag fixa naglarna vid 18-tiden. Jag inte bestämt mig än men tror att jag sover hos mina föräldrar, var ju väldigt längesen!

Fredag

På fredag ska jag vara på plats i stan vid 12.30 för julbord med jobbet. Snacka om en underbar start på helgen och julledigheten!! Efteråt ska jag träna, julstäda lägenheten ordentligt och sedan får vi se vad kvällen bjuder på. Tror att jag behöver en lugn kväll inför vad som komma skall..

Lördag

På lördag är det nämligen julbak med min familj och mina sysslingar!! Vårt årliga julbak, så underbart - massa godis och fint sällskap! På kvällen vaknas det nog utgång. Hur kul?!

Söndag

På söndag ska jag träna, packa och sedan ska jag till mina bästavänner i Tranås och fira jul. Det första av mina 4 för året. Längtar redan, ska bli så kul!! Hoppas att ni också har roliga planer inför veckan!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229