Levi - ett år!

Heeeej på er mina fina! Nu har jag precis kommit hem från Oskarshamn där jag har haft världens mysigaste helg. Vi åkte ju dit igår för att fira min lilla Levi som fyllde ett (!!) i fredags.
Stora killen! Trots att han hade feber och var förkyld så tyckte han att det var spännande med alla presenter.
Och de presenter som Levi inte orkade öppna tog denna busunge över, haha.
Kolla så fina de är, mina killar!! Jag älskar dem av hela mitt hjärta!
Förutom att öppna presenter och mysa i mängder så åt vi riktigt god mat och efterrätt. Vi avslutade gårdagen med att äta godis framför "Så Mycket Bättre" och någon gång runt elva så somnade jag, helt slut efter massa bus och lek.
Idag vaknade vi runt åtta, hade lite morgonmys med killarna och sedan åt vi supergod frukost. Min farbror och Jossan hade gjort egen müsli och äppelkompott. SÅ GOTT!!
Och efter frukosten umgicks vi bara tills vi åkte hem. Det är alltid lika svårt att säga hejdå eftersom att vi aldrig vet hur länge det dröjer tills vi träffas nästa gång. Saknar dem redan.. Mina små änglar. Jag har verkligen haft det så mysigt i helgen och jag är så otroligt tacksam över att jag har dessa fina människor i mitt liv.
Titta på min lilla goseplutt.. Världens finaste kille med de finaste ögonfransarna, haha!

Nu hade jag tänk att ge mig ut och springa en runda. Senare ikväll ska jag äta god mat, skriva tidsinställda inför veckan och mysa med min fina familj. Vi hörs!!

Gillar

Kommentarer