LIFE UPDATE

Just nu känns allting väldigt, väldigt bra. Jag känner att allt är påväg åt rätt håll, uppåt. Jag trivs väldigt bra med mig själv och i mitt egna sällskap, vilket är nytt för mig. Jag har helt fantastiska personer i min närhet och jag har så många fina saker att se fram emot. Och att sommaren snart är här gör allting lite, lite lättare.

Förutom att jag just nu, i skrivande stund, är hemma från skolan på grund utav att jag är sjuk, så mår jag bra fysiskt. Det har blivit bättre med lederna och det beror nog delvis på värmen vi hade förra veckan och delvis på att jag mår väldigt bra psykiskt. Tror verkligen att det fysiska och psykiska måendet hänger ihop.
Om 25 dagar checkar jag ut för ett långt, härligt och behövligt sommarlov. Jag har inga spikade planer för sommaren förutom Emmaboda. Jag har inte heller något direkt sommarjobb, vilket är ett val jag själv gjort. Istället har jag mitt jobb på resturangen och som barnvakt i två familjer, där jag blir inkallad när jag behövs. Jag tror att prio ett för mig i sommar kommer vara att vila upp mig. För fy fan vad stressigt och intensivt första året på gymnasiet var. Och ja, tro mig - jag vet att det kommer bli värre pluggmässigt, men förhoppningsvis kommer jag aldrig att må lika dåligt som jag gjorde i höstas. På tal om mitt mående.. Jag har endast ett möte kvar hos min teraput. Jag skriver samma sak som jag sa till henne på förra mötet, det känns verkligen som att bli friskförklarad. Efter lite över ett års arbete med mig själv så går jag därifrån som en helt annan person. Jag kommer att skriva mer om detta efter mitt sista möte, så att ni kan ta del av vilken enorm skillnad det har gjort. En annan stor positiv förändring (?) som har skett är att jag och mitt ex har blivit vänner. Haha jag vet hur töntigt det låter, men det var verkligen den bästa som kunde hända mig nu. Han kom hit i helgen, vi pratade ut (efter att inte ha pratat med varandra på 6 månader..) och kom fram till att vi passar bäst som vänner. Det är så himla skönt och jag tror även att det kommer hjälpa mig att gå vidare ordentligt.

Annars då? Jag pluggar på nu inför det allra sista i skolan, skrattar med mina guldklimpar till vänner och längtar efter Håkan. Träningen har tyvärr hamnat lite åt sidan, men det är inget jag stressar över. Jag kommer ju att kunna träna hur mycket jag vill under sommaren. Och sommaren.. Du är så otroligt välkommen med sol och värme. Just nu är jag verkligen lycklig, och jag hoppas att ni också är det. Om ni har några frågor gällande min "resa" som jag genomgått med hjälp av min teraput, arbetet med mig själv eller sorgbearbetningen så kan ni kommentera!

Gillar

Kommentarer