Lite frågor!

Nämn två saker på din bucketlist - Roadtripa runt i Europa i en van, och adoptera en hund från exempelvis "hundar utan hem"!

Vilken är din paradrätt? - Tacopaj, är väldigt bra på att laga det haha.

Vilken serie sträckkollade du senast? - How to Get Away with Murder, helt otroligt bra!

Tror du att andra ser dig som en bra lyssnare? - Absolut. Får faktiskt höra det ofta och det är typ den bästa komplimangen jag vet!

Vad gör dig uttråkad? - Det mesta, tyvärr. Eller haha.. Kanske inte uttråkad direkt men blir rastlös väldigt fort och på grund av det blir jag uttråkad för det kliar och kryper i hela kroppen.

Vilket är det svåraste du någonsin har gjort? - Psykiskt tror jag hösten 2020 till hösten 2021. Att tvinga mig själv att släppa taget och gå vidare från så många saker trots att det var det absolut sista mitt hjärta ville.

Hur många barn vill du ha? - I framtiden skulle jag gärna vilja ha 2 barn! Är inte alls redo för barn nu dock, lär dröja länge.

Om du hade en superkraft, vilken skulle du helst vilja ha då? - Ojjj, att kunna läsa tankar kanske? Eller flyga!

Om du kunde vakna upp imorgon med en ny egenskap eller förmåga, vad hade det då varit? - Hade velat vara vig och duktig på gymnastik och sådant, så häftigt!

Något du gärna skulle göra igen? - Gotland med mina älskade vänner. Det var magiskt!

Vilken är din mest udda talang? - Hahah vet inte om detta är något att skryta med, men jag har ganska bra "FBI-skills", hehe. Tack vare TikTok! Har alltså nästan lite läskigt lätt att leta reda på personer på sociala medier, och snabbt går det. Låter ju väldigt äckligt när man skriver det såhär hahah..

Beskriv 2021 med några ord. - Ett otroligt utmanade, utvecklande och helt fantastiskt år.

Gillar