Livets bästa dag

Har haft mitt livs bästa födelsedag!! Som ni vet fyllde jag 20 idag och min lillsyrra fyllde myndig!?! Så ja, vi fyller år samma dag - och jaa, det är helt fantastiskt! Har planerat denna dagen väldigt länge och det gick exakt så bra som jag planerade.

Vid 06.30 imorse åkte jag hemifrån för att hämta upp min syster i Jönköping. Då fick hon ögonbindel och det bar iväg mot vårt första stopp för dagen. Hooks Herrgård för att spaa!

Vi hade det så himla mysigt från 08-14. Åt supergod frukost och lunch, snackade massa skit och bara slappnade av! Man borde unna sig en spadag oftare, fy så underbart det var!!

Vid 14 åkte vi för att ta en födelsedagsfika och sedan fick min syster i present att göra naglarna. Efter det tog jag systemet-oskulden och debuterade genom att köpa Rosévin. Kul!! Sedan åkte ögonbindeln på min syster igen och väl hemma hos mina föräldrar väntade en överaskningsmiddag med våra pojkvänner och bästavänner. Min syster blev superglad och sååå överraskad, hon hade ingen aning och det blev väldigt lyckat!

De alla hade fixat så fint hemma, med massa god mat, dekorationer och fantastiska presenter. Fick bland annat en ny mobil av mina föräldrar och helt fantastiskt fina smycken av min pojkvän. Är så fruktansvärt otroligt tacksam och nöjd med dagen. Detta har verkligen varit mitt livs bästa födelsedag!!

Nu ligger jag och J nerbäddade i soffan och kollar skräckfilm. Ett underbart avslut på en helt underbar dag. Som sagt, TACKSAM!!

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Men så skönt med en spadag <3
nouw.com/malinhardstahl