LÖRDAGS-BRUNCH
Godmorgon på er, mina fina! Hur mår ni? Förhoppningsvis mår ni lika bra som mig, men förhoppningsvis så är ni inte lika trötta. Jag har precis gjort iordning en liten brunch bestående av te, en smoothiebowl, en smörgås och avokadoknäcke. Supergott, efterlängtat och en stor kontrast till det jag åt till frukost igår. Dock saknar jag att kunna gå och hämta färsk frukt..

Idag vaknade jag vid klockan elva och var (helt sjukt!!) trött efter tolv timmars sömn. Det är förståeligt ändå, eftersom att jag var uppe i fyrtio timmar i sträck utan att få ordentlig sömn. Jag sov endast tio minuter i bilen hem och som sagt så var jag så trött att jag hade svårt att uppfatta saker som hände runtomkring mig. Jag hörde och såg vad som hände men jag kunde inte förstå, helknäppt! Men på kvällen trotsade jag min trötthet och träffade mina fina kompisar. Vi åkte mest bil och snackade en massa skit. Hade saknat dem otroligt mycket och det var så kul att träffas, mina pärlor <3<3

Jag har inget speciellt planerat inför dagen. Jag har lite saker som jag måste få gjort och så borde jag ta igen lite plugg som jag har missat under veckan jag var borta från skolan. Jag vill även hinna med att träna lite och jag vill åka en sväng till stan för att köpa smink.. Ja, ni hör ju! En massa saker som jag vill få gjort, men om jag fortsätter att vara såhär trött så kommer jag nog bara ligga i soffan och äta upp godiset som är kvar sedan hemresan.. Vi får se hur det blir. Hörs senare! XOXO.


Gillar

Kommentarer