Lördagshäng på akuten

Hej på er, mina fina! Jag har precis kommit hem. Har hunnit byta om till en mjukisdress och bäddat ned mig i sängen. Är helt slut efter en halvdag i Jönköping, hehe. Innan jag börjar kolla på dansfilmen Step Up tänkte jag dela med mig av vad som har hänt idag och igårkväll!
Jag bloggade inte igår eftersom att jag inte hade tid. vid 18 fick vi främmat en liten stund och sedan åkte mina föräldrar på julbord. Då lagade jag tacos till mig och min syster, och sedan gick hon till en kompis. Runt åtta kom två killar hit. De hade köpt med sig läsk och snacks som vi åt samtidigt som vi pratade om allt mellan himmel och jord. Framåt natten kom ännu en kille hit och då trängde vi ihop oss alla fyra i min säng där vi lyssnade på musik, hade slagsmål, snackade skit och skrattade till tårarna rann. Vid ett åkte killarna hem och jag somnade direkt.

Vid 07:30 idag blev jag väckt av mamma och vid halv tio befann vi oss på barnakuten i Jönköping. Vi blev otroligt bra bemötta och alla sköterskor/läkare var så snälla och trevliga. Vi gjorde lite undersökningar, tog prover och pratade med läkare. Jag vet inte riktigt vad jag känner inför resultaten vi fick, de var både positiva och väldigt tråkiga. Det viktigaste är att jag får rätt hjälp och att jag får fortsätta träna, hehe! Vi åkte i alla fall därifrån vid ett och då begav vi oss mot A6 för shopping!

Vi inhandlade de sista julklapparna och jag köpte en ny bikini samt Marabous nya choklad, var bara tvungen att testa! Bikinin är från Race Marine och är i storlek 34/36. Den kostade endast 120 kronor då den var på rea!

Nu ska jag vila. Är väldigt trött och har ont. Hoppas att ni har haft en bra lördag hittills, XO.

Gillar

Kommentarer