LÖRDAGSMORGON

God morgon på er! Mår ni bra? Själv mår jag superbra! Vaknade imorse och kände mig genomlycklig i hela kroppen! Jag har precis ätit frukost och kollar just nu på Svenska Hollywoodfruar tillsammans med mamma. Jag tog en rejäl sovmorgon idag och vaknade vid tio efter en skön natt. Jag har kunnat sova hela natten, från det att jag somnade klockan halv ett. Underbart!

Jag tänkte berätta lite snabbt om min fredag, eftersom att det inte blev någon vidare update! Igår när jag kom hem från stan så kollade jag klart på första säsongen av Degrassi och skrev lite inlägg. Sedan kom finaste Ellen hit en stund och vi snackade bara lite skit. Innan hon åkte hem skjutsade hon upp mig till gymmet, där jag körde ett härligt benpass. Fokus låg på lår och jag tränade både framsida, baksida och insida lår.

När jag kom hem från gymmet kollade jag på film och senare åt jag och resten av familjen en jättegod köttfärspaj. Mamma testade ett nytt, lite nyttigare recept och det blev fantastiskt gott! Kvällen spenderades hos en kompis. Vi kollade på filmen Get Hard och hade det jätteroligt. En lugn, chillkväll. Jag gick hem vid halv tolv eftersom att jag var både trött och hungrig.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag ska i alla fall träna och sedan träffa kompisar ikväll. Vad har ni planerat denna fina lördag? Vi hörs, XOXO!

Gillar

Kommentarer